ОТП

ЛЕКЦІЇ:
  • Тема 5. ПЛАНУВАННЯ ПД (лекція та практична)
  • Тема 6. ПІДПРИЄМНИЦТВО У СФЕРІ ТОРГІВЛІ (лекція та практична)
  • Тема 7. ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙ РИЗИК ТА СТРАХУВАННЯ В БІЗНЕСІ (лекція)

ТЕСТИ по темам: 

ЛІТЕРАТУРА основна:
  1. Балджи М.Д., Доброва Н.В., Однолько В.О., Осипова М.М.  Торговельне підприємництво: Навч. посібник. - Київ, Кондор, 2017. - 112 с.
  2. Савицька Н.Л. Торговельне підприємництво: навчально-методичний посібник  – Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2017. – 214 с.
  3. Ткачук С.В. Торговельне підприємництво [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної форми навч. / С.В. Ткачук, І.В. Ніколаєнко. – К.: НУХТ, 2014. – 129 с.
  4. Основи підприємництва: Підручник / [ Біляк Т.О., Бірюченко С.Ю., Бужимська К.О., та ін.] ; під заг. ред. Н.В. Валінкевич. – Житомир : ЖДТУ, 2019. – 493 с. -  [Електронний ресурс]  Режим доступу: http://mgu.edu.ua/docs/biblioteka/osnovi_pidp.pdf
  5. Організація підприємницької діяльності : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво», 073 «Менеджмент» освітня програма «Менеджмент», 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра ПУЕТ / О. А. Спориш, І. В. Юрко, К. М. Краус, Л. В. Іржавська. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 178 с
ЛІТЕРАТУРА додаткова:
  1. Гой І.В. Підприємництво: Навч. посібник /І.В. Гой, ТП. Смелянська – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 368 с.
  2. Варналій З.С. Основи підприємництва: Навч. посіб. — К.: Знання-Прес, 2002. — 239 с.: іл., видання 2006 р. – 350 с.
  3. Донець Л.І., Романенко Н.Г. Основи підприємництва. Навчальний посібник. – К.: Центр на вчальної літератури, 2006. – 320 с
  4. Коваленко О.В. Підприємництво та його організаційно-правові засади: Навч. посібник. - Вид-во ДЗ "ЛНУ ім. Шевченка", 2013. 400 с.
  5. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: Менеджмент: Навчальний посібник. 3-тє видання. — К.: Центр учбової літератури, 2009. — 344 с.
  6. Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: Навч.посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 348 с.
  7. Підприємницька діяльність. Ануфрієва О.Л., Пальчевська Т.Г., Лагоцька Г.М. - Івано-Франківськ, "Лілея-НВ", 2014. - 304 с.
  8. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність [Текст] : підручник / за заг. ред. д.е.н., проф. І. М. Сотник, д.е.н., проф. Л. М. Таранюка. – Суми : ВТД «Університетська книга», 2018. – 572 с.
  9. Подвірна Т.В. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи товарознавства та підприємництва» // Укл. к.е.н., асистент Т.В. Подвірна. - Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017. - 200 с. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.